Casa > Notícies > Contingut

Profund coneixement de fems

Sep 19, 2018

El carboni necessari per les plantes és d'absorbir diòxid de carboni de l'atmosfera, aporten nutrients a través de la fotosíntesi i per fer els principals components químics del cos (lignina, carbohidrats, proteïnes, etc.), en lloc de proporcionar el carboni a través adobs artificials. Per tant, l'element carboni de qualsevol matèria orgànica no pot reemplaçar o complementar el carboni en el diòxid de carboni atmosfèric (C). Àcid húmic així que conté carboni, però no "fertilitzant de carboni."


Segons la normativa de l'administració de la Xina fertilitzants matrícula, àcid húmic és un dels indicadors tècnics del registre de fertilitzants, mentre que "carboni" no està inclòs en els tècnic en els indicadors de fertilitzants. Comprensió àcid húmic prové del sòl, l'àcid húmic és el material de "nucli" fertilitat del sòl. No obstant això, en un sentit estricte, àcid húmic no és un nutrient, sinó una substància funcional que combina nutrient, millora l'eficiència, estabilitza nutrient, eficaçment construeix "harmonia de fertilitzants de sòl" i àmpliament coordina planta fisiològica activitats.


Per tant, la ciència ha de ser respectat. El carboni (C) necessari per al creixement i desenvolupament normal de les plantes prové principalment de diòxid de carboni a l'atmosfera, i una petita quantitat de carboni prové de hidrosolubles carboni orgànic (incloent-hi el carboni àcid húmic) proporcionada per terra.