Casa > Notícies > Contingut

Cinc errors a la fertilització d'arbres fruiters

Nov 08, 2018

1) Com més apropeu el lloc de fertilització a l'arbre, millor.

Molts agricultors de fruites creuen que la fertilització està molt lluny de l'arbre, l'absorció de l'arrel és baixa i la utilització de nutrients no està disponible, de manera que la fertilització és molt propera a l'arbre. Alguns són a menys de mig metre del coll de l'arrel, i fins i tot esborreu l'arrel de la columna vertebral. Com a resultat, sovint es produeix el fenomen ardent d'arrels lesionades, i l'efecte sovint és contraproduent.


2) Com més millor.

Alguns agricultors no decideixen la quantitat d'aplicació de fertilitzants sobre la base del tipus de fertilitzant, la força del potencial d'arbre, la mida del cos d'arbre, la quantitat de rendiment i les condicions de fertilitat del sòl. El resultat és un desequilibri entre l'oferta i la demanda de nutrients en el cos de l'arbre, la crema de l'arrel de l'arrel en l'alimentació pesada, la reproducció de malalties i insectes, el desequilibri entre el creixement de la nutrició i la reproducció a la llum, i només l'arbre llarg, amb pocs o nuls resultats.


3) Temps de fertilització ocupat.

Algunes fruites no es basen en el període fertilitzant de fertilitzants d'arbres fruiters, però segons la feina obrera, la fertilització inactiva, "els arbres fertilitzants no tenen arbres buits, els fertilitzants oberts no necessiten", haurien de donar fertilitzants a la fecundació estival, la fecundació ha de caure la fertilització a l'hivern , ha de ser després d'un fertilitzant abans de florir en fertilitzant, la fruita després de greix en el greix, després d'haver perdut el millor fertilitzant, els arbres fruiters amb descompte augmenten considerablement el rendiment.


4) El tipus de fertilització es determina a voluntat.

El fertilitzant a base de tardor d'hort i el camp de blat de la tardor sembren el conflicte de fertilització, molts agricultors de fruites utilitzaran fertilitzants per substituir el fertilitzant base a voluntat o la palla de cultiu no es descompon per reemplaçar el fems i altres fems agrícoles, etc.


5) Fertilitzant terreny lleuger de terra molesta.

Molts agricultors de fruites estan acostumats a la fecundació subterrània i tenen poca o nul·la comprensió de l'efecte de l'aplicació de fertilitzants a terra, és a dir, la fumigació de les fulles, provocant greus malalties fisiològiques com la malaltia de fulla groga, la malaltia lobulosa, malaltia de defoliació.


image


On és el millor lloc per fertilitzar els arbres fruiters?


1. Apliqueu fertilitzant als arbres fruiters. En primer lloc, cal saber que els arbres fruiters es completen principalment amb els cabells de l'arrel del sistema arrel.


2. El fertilitzant aplicat als arbres fruiters hauria d'estar principalment a la vora de projecció del dosser oa una mica de distància del tronc d'arbre, no massa a prop del tronc d'arbre, ja que el tronc d'arbre és una arrel gruixuda amb arrels menys fines i pèls d'arrel , que no és propícia per a l'absorció de fertilitzants.


3. S'ha de dominar en profunditat els principis següents per a l'aplicació de fertilitzants en arbres fruiters: els arbres fruiters amb una distribució profunda de l'arrel s'han d'aplicar a una profunditat adequada, mentre que el contrari s'ha d'aplicar a poca profunditat; El fertilitzant orgànic es descompon lentament, però el període del fertilitzant de subministrament és més llarg, es pot aplicar profundament, la mobilitat del fertilitzant és gran, es pot aplicar poc profundament; Si els arbres fruiters d'arrel profunds com l'arbre de pera, apliquen abonament orgànic, la profunditat hauria de ser de 40-60 cm, i per als arbres fruiters d'arrel poc profunds com l'arbre de pruna s'aplicarà fertilitzant orgànic, la profunditat hauria de ser de 30 a 40 cm. Després de la fertilització, apliqueu nova membrana lipídica per millorar l'efecte fertilitzant.


4. Aplicar el fertilitzant als arbres fruiters, que es poden aplicar a hortes segellades o densament plantades amb aplicació superficial entre fileres i plantes, preferentment amb pocs o nuls danys a les arrels grans, per tal de poder exercir l'efecte fertilitzant, millorar la taxa d'utilització de fertilitzant, i aconseguir el propòsit d'augmentar el rendiment i els ingressos.WWW.agronaturetech.com

correu electrònic: info@agronaturetech.com