Casa > Notícies > Contingut

El fertilitzant és més efectiu que el pesticida

Apr 28, 2019

image


La Xina s'enfronta a un ràpid augment de la resistència dels organismes nocius i els experts demanen les conseqüències de "no disposar de drogues" si la situació continua. Per tant, hem de reduir la dependència dels pesticides en la producció diària. A més de substituir medicaments químics per pesticides biològics, hi ha un altre mètode segur i eficaç disponible.


Fertilitzar!


El fertilitzant de potassi - fertilitzant humat de potassi pot millorar la resistència a l'estrès dels cultius, i pot inhibir l'aparició de diverses malalties de cultiu i plagues d'insectes. La cendra vegetal és el fertilitzant de potassa més utilitzat en el control de plagues de cultius. Si utilitzeu cendres vegetals de 10 quilograms per regar 50 quilograms, després de sumir 24 hores, el filtre pren l'aspra filtrada, pot matar efectivament els pugons. Per als arbres fruiters amb putrefacció de les arrels, primer excaveu el sòl de l’arrel, traieu l’escorça de l’arrel, després lleugerament l’aire i després cada planta s’entrega amb 2,5-5 kg de cendra vegetal, després d’1 a 2 mesos, l’arbre malalt pot enviar noves arrels.


El fertilitzant orgànic - fertilitzant orgànic pot complementar la matèria orgànica del sòl, fer que els microorganismes beneficiosos es reprodueixin, inhibeixin els bacteris patògens del sòl, millorin el sòl, ajustin l'equilibri àcid-base, facin el medi ambient més adequat per al creixement vegetal ocurrència de malalties i plagues d'insectes.


Adob bioorganic: el nou fertilitzant bioorganic al mercat ara té la funció d '"integració de medicaments i fertilitzants", i ha afegit els bacteris de microorganismes per al control de plagues, com el fertilitzant biològic amb l'addició de lores lila i porpra per al control dels nematodes de nusos d’arrels i el fertilitzant biològic amb l’addició de metarhizium verd metarhizium per al control de larves.


L'ús racional de fertilitzants orgànics i fertilitzants bio-orgànics no només és econòmic, segur i eficaç en la prevenció i control de malalties i plagues d'insectes, sinó que també té les característiques de la funció fertilitzant, no perjudicant els enemics naturals i no contaminant el medi ambient.Correu electrònic: info@agronaturetech.com