Casa > Notícies > Contingut

Inici Flors Abonament orgànic d'ús comú

Aug 08, 2018


El fertilitzant orgànic és molt bo per al creixement i el desenvolupament de flors i arbres. A més de ser descompost pels microorganismes i alliberats per nutrients per ser absorbits per les arrels, també pot millorar l'estructura del sòl, augmentar el manteniment de l'aigua i el manteniment de fertilitzants i la permeabilitat del sòl. Hi ha molts tipus de fertilitzants orgànics, que es poden dividir en fertilitzants orgànics d'animals i fertilitzants orgànics vegetals.

image.png

Els principals fertilitzants orgànics s'introdueixen de la manera següent:

En primer lloc, el fems: el fem dels animals domèstics, barrejat amb el farratge o alimentació restant. Hi ha molt nitrogen, però també alguns fòsfor i potassi.

En segon lloc, l'estany de pollastre i ànec: l'estany de pollastre i altres aus de corral és la principal font de fertilitzant fosfat, adequat per a tot tipus de flors, especialment per a les flors de mirar fruiteres.

La tercera, la cendra de la planta: se suavitzarà ramificacions, com la cendra cremada, que conté més potassi, és la principal font de potassa. És un fertilitzant alcalí.

Quart, farina de cacauet o cacauet: més nitrogen, però també conté fòsfor i potassi. Neteja i sanitària que les femines animals.


El farina òssia és una de les principals fonts de fertilitzants de fosfat.

La jardineria familiar, especialment a les ciutats, sovint fa que alguns jardiners se sentin incapaces d'obtenir fertilitzants orgànics. De fet, sempre que l'atenció sigui sovint recollida oportuna, es pot produir fertilitzant orgànic. Si la fulla de verdures, la closca de fesol, la melmelada es pot posar dins de l'altar de jar, afegiu-hi el segell de la coberta, després de 2 a 3 mesos de ferment es descompon, és un fertilitzant molt bo. Els grans de soja deteriorats, cacauets i altres entrants cuits, així com també en peix, ossos de peix, etc., al dipòsit d'aigua afegit després de la fermentació i la decadència, també poden convertir-se en un fertilitzant orgànic eficient, no baix contingut de nitrogen, fòsfor i qualitat de potassi. . Assegureu-vos que només es pot utilitzar quan està madur.