Casa > Notícies > Contingut

Els problemes que hauria de prestar atenció durant la maduració del raïm

Jun 13, 2018

És un moment crucial per a que el raim creixi més i es torni més colorit i dolç. Aquesta és una altra època en què la gent està utilitzant greix. Per tal de reduir les pèrdues innecessàries provocades per l'ús indegut de fertilitzants, cal tenir en compte diversos errors de fertilització.

image.png

1. Potassi de nitrogen i fòsfor durant el període crític

El nitrogen és el "element vital" en el procés de cultiu de raïm, moltes persones pensen que més nitrogen en fruits de baies s'expandeix fins a la fase madura, fins que la fruita "omple" amplia els nutrients requerits, però hi ha massa nitrogen en la vegetació d'aplicació de problemes bulbosos amb la fruita per als nutrients, i el temps retardat al mercat.

El fòsfor en els cultius de raïm creixen que els òrgans tenen la funció d'arrelament, en el període madur que es pensa que l'arrel de raïm és molt lent i no necessita proporcionar p, llavors ja no es presta atenció al suplement de fòsfor, però es va descuidar que el raïm en període madur necessita més producte fotosintético de la síntesi i la transformació del transport de sucre, tot això necessita un fòsfor suficient per proporcionar energia, si no té prou subministrament de fòsfor afectarà la fruita s'expandeix i es torna color.

El potassi pot promoure la conversió i el transport del sucre, s'ha definit àmpliament com a elements de "afegir el color del sucre", això és cert, però per diverses raons de la gent que va formar la ment de potassi és més gran, millor, però no sé massa molt reduirà l'absorció de magnesi, potassi, al seu torn, condueix a la formació d'un producte de fotosíntesi que està bloquejat, afectarà la qualitat de raïm madura.

2. Efectes dels índexs de fruites

Coloració: l'antocianina és el principal factor de coloració de fruites. La manca de fòsfor portarà a la insuficient energia necessària per al transport, i el sucre format per productes fotosintètics s'acumularà en un gran nombre de fulles, i no es pot transportar a fruites per promoure la formació d'antocianines, que afectarà la coloració de les fruites.

Sabor: la fruita és amarga, després el sucre, després el color i, finalment, el sabor. Aquesta fase prohibeix de manera estricta totes les causes que el brot de la fulla de brodar prosperi per l'ús d'hàbits fertilitzants, d'una altra manera causarà el malbaratament de nutrients, és difícil formar el sabor original de la varietat.

En la seva totalitat, es recomana triar en sucre de raïm el període de coloració creixent d'alt contingut de fòsfor de nitrogen baix, fertilitzant soluble en aigua de potassi per a regs per gotes de gota o sense contacte, cooperar amb el calci de foliar, calci, magnesi i boron, des del angle de la gestió de fertilitzants assegureu-vos el color del sucre de raïm.

Cal esmentar que el carboni és un element important en la formació de productes fotosintètics i el seu ús en la coloració del raim contribueix a la millora de la matèria primera. Aquesta és una de les raons per les quals els fertilitzants d'àcid húmic han estat àmpliament utilitzats en els raims en els dos últims anys.