Casa > Notícies > Contingut

Història d'extracte d'algues

Jun 27, 2018

L' extracte d'algues es compon de nitrogen, fòsfor i potassi, matèria orgànica, extractes d'algues, àcid húmic refinat, aminoàcids , proteïnes, bacteris actius beneficiosos i altres matèries primeres. S'afegeix especialment amb els agents d'arrelament, els elements de traça, etc., i es perfecciona mitjançant fórmules científiques. El desenvolupament d'algues ha passat per tres etapes: algues marines degradades o cendres d'algues (pols) → extractes d'algues. Per tant, els fertilitzants d'algues naturals són l'abonament més necessari per al desenvolupament de l'agricultura orgànica.


L'extracte d'algues pot funcionar en harmonia amb l'ecosistema planta-sòl. Conté compostos naturals. Per exemple, l'alginato de sodi és un condicionador de sòl natural que promou la formació d'àrids de sòls, millora l'espai de porus dins del sòl i coordina els sòlids al sòl.

Les proporcions de líquid i gas restauraran l'equilibri natural de les genives perdut a causa del sòl sobrecalentat i la contaminació química, augmentaran l'activitat biològica del sòl, augmentaran l'alliberament de nutrients disponibles i facilitaran el creixement de les arrels i milloraran la resistència dels cultius.


L'ús continuat de l'extracte d'algues pot millorar el sòl, promoure l'arrelament profund dels cultius, millorar la immunitat, destruir bacteris nocius, ous, reduir la quantitat de pesticides i reduir el dany de fitotoxicitat i fertilitzants. L'ús a llarg termini pot afluixar el sòl, fer resistents els cultius a alta temperatura, sequera, augmentar la temperatura, prevenir la congelació i resistir pes pesat, de manera que els cultius puguin absorbir completament el nutrient del nitrogen, el fòsfor i el potassi en el sòl, millorar la fotosíntesi dels cultius, millorar el metabolisme i fer nutrients. La taxa d'utilització arriba al més alt valor, i l'efecte de l'augment de la producció és molt important.


Els fertilitzants químics tradicionals tenen un únic efecte fertilitzant i una contaminació greu, i l'ús a llarg termini provocarà la destrucció del sòl. El fertilitzant d'algues és un extracte natural d'algues que és inofensiu per a l'ésser humà i el bestiar i no té contaminació amb el medi ambient. Es cataloga com a fertilitzant especial per a aliments ecològics en països estrangers. Els extractes d'algues i productes de la sèrie són molt adequats per a la producció d'aliments verds i aliments orgànics a la Xina. Les funcions dels extractes d'algues i els productes de la sèrie compensen l'escassetat de fertilitzants orgànics tradicionals a la Xina i una eficiència en fertilitzants més lents. La seva aplicació ajudarà els productes agrícoles de la Xina a entrar al mercat internacional. Segons les estadístiques, hi ha més de 100 tipus d'algues econòmiques a gran escala a la Xina, entre les quals no hi ha escassetat d'espècies d'alta eficiència i abundants recursos. Les perspectives de desenvolupament i aplicació de fertilitzants d'algues són àmplies.

image.png