Casa > Notícies > Contingut

S'han d'aplicar tres problemes a l'hora d'aplicar fertilitzants orgànics a la síndria.

May 16, 2018

A mesura que la modernització de l'agricultura és més alta i més alta, els productes orgànics són cada vegada més populars. El suport del govern i la importància dels consumidors fan que l'abonament orgànic agrícola es desenvolupi ràpidament i tingui un paper important en la producció agrícola. El fertilitzant orgànic és el resultat de l'ús del cultiu o fertilitzant verd salvatge, a través del paper dels microorganismes del sòl, en condicions adequades, els elements a través de la mineralización i després tornats al sòl, absorbits per cultius.

Per als agricultors, l'abonament adequat s'ha de seleccionar acuradament en molts fertilitzants agrícoles per augmentar els cultius agrícoles. El contingut i la qualitat dels productes han de ser mesurats. Per tant, es recomana triar fertilitzants orgànics vegetals tan bons, fàcils d'absorbir pels cultius i promoure la fotosíntesi de les plantes verdes.

L'elecció del fertilitzant orgànic és la clau. Moltes síndries es cultiven en zones muntanyenques. El sòl és pobre i pobre, i la capa de sòl no és prou profunda. Abonament orgànic, tot i que hi ha molts avantatges, però no n'hi ha prou amb l'orgànic, encara ha de formar un conjunt complet d'aplicació de fertilitzants compostos inorgànics, fertilitzants compostos de sulfat de potassi, en particular, la combinació de fertilitzants orgànics i inorgànics, fertilitzants orgànics combinats retardats , promocionar eficaçment l'ascensió del sucre de síndria, donar plena actuació a l'efecte global dels diferents fertilitzants.

image.png

Aplicar tècniques. En primer lloc, l'abonament orgànic s'ha d'utilitzar 15 ~ 20 dies abans de la plàntula de la síndria, la primera aplicació pot veure l'efecte d'hora, l'efecte serà pobre; El segon és aplicar a la capa del sòl per sota dels 20 cm, per induir que el sistema radicular s'uneixi, poc profund per ser fàcil de perdre; En tercer lloc, després de l'aplicació de fertilitzants orgànics, el sòl té un bon contingut d'humitat, i com més bona sigui el contingut d'humitat del sòl, més ràpid s'allibera el fertilitzant. El quart és evitar l'ús de fertilitzants químics que contenen clor, per tal de no reduir el contingut de sucre, que afecta la qualitat.