Casa > Notícies > Contingut

Els científics ambientals creuen que un clima escalfant causarà deu aliments per desaparèixer

Oct 19, 2018


Els científics mediambientals creuen que un clima d'escalfament farà que desapareguin deu aliments


Hora: 15 d'octubre de 2018: el triunfador del president de la CBS, "60 minuts", va retirar la seva afirmació anterior que "el canvi climàtic és un engany", i va afegir que no sabia que era el fet de l'home i que el clima global "canviaria". esquena." L'1 de juny de 2017, el triomf havia anunciat que els Estats Units s'apartaven de l'acord climàtic de París. Segons el lloc web del clima, un nou estudi adverteix que els següents 10 aliments podrien estar en perill si el canvi climàtic no està controlat.


1. El plàtan

El plàtan tropical panameny tipus 4 (TR4) és un atac directe a les arrels de la planta de banano, que representa el 99 per cent del mercat, i la manca de diversitat en les varietats de monocultiu i banana és probable que sigui desastrós. Perquè una vegada TR4 entra al jardí, l'única opció per al bananer és tallar tots els plàtans.


2. El raïm

A causa del canvi climàtic, hi ha moltes possibilitats que no podrem beure vi. Els investigadors francesos assenyalen que els raims són plantes perennes vulnerables al canvi climàtic. Durant els últims 30 anys, la floració de les vinyes europees ha estat presentada per dues setmanes, el vi s'ha fet un mes abans i la composició del raïm ha canviat.


image


3. L'alvocat

Els alvocats es consideren una de les millors fonts de greix saludable. Actualment, a Mèxic i Xile, els principals països productors d'alvocats, la demanda excessiva ha permès substituir grans boscos de pins per avocats, no només augmentant les emissions de diòxid de carboni, sinó també accelerar el canvi climàtic i l'esgotament de l'aigua. Pel que fa als alvocats, que necessiten molta aigua, hauríem de desenvolupar varietats resistents a les sequeres al més aviat possible mentre controlem el seu creixement.


4. La maduixa

Espanya és el segon productor de fruites després dels Estats Units, amb una àmplia gamma de maduixes. Però els investigadors van trobar que les temperatures més altes es van associar amb temporades de fruites més curtes i una major probabilitat de menor collita.


5. Cafè

Els boscos silvestres del cafè àrab, que actualment representen el 70 per cent de la producció mundial de cafè, s'enfronten a l'extinció i poden ser difícils de trobar abans de 2080, amb plantes i animals en aquestes regions convertint-se també en l'espècie més amenaçada de la terra, segons investigadors de Londres. Les plantes àrabs d'avui també pateixen malalties i disminueixen els seus rendiments. Si no es disposa de gens millorats per a plantes silvestres àrabs, un canvi climàtic menor i noves malalties els mataran.


6.Oysters i musclos

Quan el diòxid de carboni a l'atmosfera s'absorbeix per l'aigua de mar, produirà l'acidificació de l'oceà, donant lloc a l'augment de l'aigua marina àcida amb baix índex de concentració d'ions d'hidrogen (pH), que afectarà alguns organismes marins, especialment els mariscs.


7. El blat

El blat és el menjar més important del món, però el seu futur és incert. , segons un estudi, la temperatura de la terra augmenta cada 1 ℃, el rendiment del blat es reduirà un 6%.


8. Patata

L'escalfament global posa les patates en risc de noves malalties.


9. Cacau

Si les tendències ambientals no canvien, la xocolata aviat es convertirà en un luxe. Els cacaus que creen la xocolata només creixen en regions entre la latitud 20 graus al sud i el nord, que requereixen temperatures estables, climes humits, abundants precipitacions i sòls rics en nitrogen.


10. Altres fruites

L'escalfament global i la sequera reduirà l'àrea de plantació d'arbres fruiters com ara préssecs, albercocs i prunes a Califòrnia un 10 per cent per a l'any 2050. A Austràlia, com a Europa, gairebé no hi haurà pomes després de 15 anys perquè el clima hivernal ja no és adequat per a pomeres. Més seriosament, el nombre d'abelles, els principals pol·linitzadors dels arbres fruiters, està disminuint a causa del canvi climàtic.


L'estudi suggereix cinc possibles factors: l'augment de les emissions de gasos d'efecte hivernacle, l'esgotament de l'ozó a l'estratosfera de l'Antàrtida, els aerosols d'erupcions volcàniques, el fum i la contaminació de l'ozó a la troposfera i els canvis naturals com el nen i la Nina. L'estudi diu que l'escalfament pot afectar milers de milions de persones i afectar la població d'aliments i espècies en aquestes àrees.


En l'actualitat, és urgent "fer un bon treball sobre la relació entre sòl i fertilitzants i afrontar el canvi climàtic".www.agronaturetech.com

Correu electrònic: info@agronaturetech.com