Casa > Notícies > Contingut

El paper dels agents quelants en els fertilitzants

Aug 17, 2017

En condicions ambientals normals, els metalls pesants al sòl s'absorbeixen a la superfície sòlida del sòl i queden a la capa de conreu del sòl a causa de l'agregació de metalls pesants al sòl. Per tant, l'aplicació dels agents quelants de metalls pesants al sòl pot millorar l'activitat i la biodisponibilitat dels metalls pesants al sòl, facilitant el flux i la seva absorció.

El paper dels agents quelants en els fertilitzants és protegir els cations metàl·lics en els oligoelements dels ions negatius forts atrapats al sòl per produir sals incompatibles que es solucionen. A continuació, el millor agent de quelat hauria de ser un pH millor del sòl per adaptar-se al producte, no la ràpida degradació del producte no és negativa, només per associar-se amb el suport tècnic. Chelation simple, els individus no defensen. L'avantatge d'IDHA és la protecció dels ions element traça, el desavantatge és augmentar el volum molecular. Per descomptat, la diferència no només és aquí, com el no-IDHA, el volum molecular és petit per a l'absorció, però l'estabilitat també és difícil de garantir, fàcil d'usar en el rendiment o el fracàs. Així, quan es realitzen productes específics, ha d'existir una tecnologia de suport específica. La tecnologia que no fa vibracions, de fet, és més difícil. El personal tècnic de SOTOUS en la introducció dels seus productes, es va referir a una tecnologia d'alliberament de fulls, que són els seus productes no enganyosos en els avantatges. Acabo d'afegir a la tecnologia IDHA, per no negar-ho. Els productes de l'element de seguiment originals no són quelants, però simplement no són invictes sense fer trampa, en aquest context, la tecnologia IDHA va néixer, des del punt de vista, en l'aplicació del sòl més avantatges.

L'aerosol de fulles i el sòl en el cos d'IDHA no és el mateix, IDHA no s'utilitza en la superfície d'aspersió, però en l'eficiència d'absorció del reduït, es pot resoldre la mateixa tecnologia. Però si no hi ha productes de tecnologia IDHA compatibles, la modificació de l'ús del fullatge, l'eficàcia sens dubte es veurà afectada a Europa, la tecnologia de quelat d'IDHA ha estat substituïda en bona mesura per EDTA. No només en el camp dels cultius agrícoles. Bayer en els mercats mundials farmacèutics i industrials per promocionar els elements de seguiment quelat d'IDHA, l'aplicació més àmplia. IDHA des del nivell tècnic, l'aplicació foliar i l'aplicació del sòl no són un problema, ADA Adam Kate parla IDHA utilitzat principalment en el fullatge, el significat principal és que l'efecte de polvorització de fulles és més ràpid i efectiu. L'HBED està especialment desenvolupat per a l'aplicació de sòls extrems excessius amb un pH superior a 10, l'aplicació del sòl recomanada, per resoldre el problema de les condicions alcalines del sòl no pot absorbir el rastre del problema al mercat noroccidental de Xina, Sichuan ...

HBED està desenvolupat per a sòls alcalins extrems. Al sòl del nord-oest, l'aplicació d'elements quelants EDTA no s'absorbeix.

111.jpg