Casa > Notícies > Contingut

EDTA Chelates Suport Eficient

May 18, 2017

L'agent EDTA quelante ha estat posat en el mercat durant diversos anys, com a canal de radioteràpia de productes auxiliars eficients i eficients, no sap que els seus camarades no utilitzaven el seu propi ús i la comprensió d'aquest producte, els gelats EDTA realitzats sota l'acabat.

EDTA és un agent quelante del canal radicular, EDTA Chelates la composició química de l'àcid tetraacético d'etilendiamina, que els llibres de text ens han dit el coneixement.

Ara hi ha dos productes al mercat, EDTA Chelates, un dels quals és un producte blau francès, EDETAT, amb EDTA del 14%, per ajudar a expandir el canal d'arrel estreta EDTA Chelates, ampolla de 14 ml.

Aplicació d'agent quelante EDTA

1. Apte per a la resta de dents i materials per a la preparació del canal d'arrel dental

2. Pot suavitzar el canal arrel

3. Apte per a l'estenosi calcificada del canal radicular, canal d'arrel de l'atresia

4. Es pot eliminar la calcificació i l'escala del canal arrel

5. Amb lubricació per protegir el dispositiu i les dents

Mode d'acció de l'agent de quelat EDTA

1. L'eliminació de substàncies ionitzades per reacció química, EDTA Chelates eliminació efectiva de hipoclorit sòdic no pot eliminar l'escala

2. La lubricació és més fàcil d'omplir el procés

3. Bona activitat antibacteriana

4. Després de la neteja per formar una paret del canal arrel net

L'agent quelante EDTA EDTA Chelates representa la força d'unió de l'agent quelant i l'ió metàl·lic, i el valor quelant representa la quantitat d'agent quelant que quelante els ions metàl·lics.

Algunes persones de la fórmula actual trobaran l'addició d'un agent de quelat, o hi haurà un fenomen d'escalat, es preocuparà per mastegar la força de EDTA Chelates no és suficient, i els ions metàl·lics no es poden combinar eficaçment, la quantitat real d'agent quelant no es troba a lloc, donant com a resultat el fenomen de la escala