Casa > Notícies > Contingut

Característiques i avantatges d'un fertilitzant orgànic aminoàcid

Jan 10, 2019

El fertilitzant orgànic d' aminoàcid s'utilitza en els cultius, que té efectes evidents sobre l'augment del rendiment, la millora de la qualitat, la reducció dels residus de plaguicides i la protecció de l'entorn ecològic. Per tant, el fertilitzant d'aminoàcids ha tingut un paper cada vegada més important en la producció agrícola.


1. Pel que fa a la protecció del medi ambient, el fertilitzant orgànic d'aminoàcids pot equilibrar la nutrició, millorar la qualitat del sòl, millorar la taxa d'utilització dels fertilitzants i reduir la contaminació ambiental.


image


2. Per als cultius, els agricultors i els consumidors, l'efecte de l'augment del rendiment del fertilitzant orgànic d'aminoàcids és molt obvi, especialment per als cultius en efectiu, que s'utilitzen en fertilitzants foliars per millorar la qualitat (especialment els arbres fruiters) i altres efectes són molt òbvia i de bona qualitat. es pot vendre a bon preu.


3. Des del punt de vista de la consciència dels consumidors dels agricultors, els agricultors estan cada vegada més conscients de l'espai de desenvolupament dels aliments ecològics i els aliments verds en els cultius amb efectiu i les zones de cultiu vegetal, de manera que la perspectiva del mercat dels fertilitzants orgànics d'aminoàcids serà cada cop més ampli .


Els aminoàcids s'extreuen de les plantes i es converteixen en fertilitzants d'aminoàcids. Són les unitats bàsiques de proteïnes (pmem), que donen a les proteïnes una estructura i forma moleculars específiques i fan que les seves molècules tinguin activitats bioquímiques.


1. L'efecte nutricional mixt de diversos aminoàcids és bo


Amb un aminoàcid com a única font de nitrogen, la polvorització foliar no va tenir un efecte obvi de fertilitzant, la major part de la sola aplicació dels aminoàcids tenia un efecte menor que el fertilitzant nitrogenat inorgànic amb un contingut igual de nitrogen i l'aplicació mixta d'aminoàcids múltiples tenia un efecte més gran que únic fertilitzant d'aminoàcids amb contingut de nitrogen igual i fertilitzant inorgànic de nitrogen amb igual contingut de nitrogen. Una gran quantitat d'aminoàcids augmenten la utilització de nutrients pel seu efecte de superposició.


2. L'efecte del fertilitzant és obvi


Els aminoàcids en els fertilitzants orgànics poden ser absorbits directament per diversos òrgans de plantes, i es poden observar efectes evidents en poc temps després de l'ús. Al mateix temps, pot promoure la maduresa inicial dels cultius, reduir el cicle de creixement.


3. Millorar la qualitat del conreu


L'abonament orgànic d'aminoàcids està compost principalment per aminoàcids i aminoàcids. Així, es pot millorar la qualitat dels cultius. Si el contingut de proteïnes comissaries augmenta un 3%, el cotó passa un bon qualitivité a vellut, la fibra és llarga, la verdura és paladable és bona, el gust és esterilisé i el deliciós, la fibra bruta es redueix, el període de flor és llarga, el disseny i el color són brillants, l'aroma té cos fruita de meló i fruita és gran, el color és bo, el caramel s'incrementa, la part comestible és molt, és capaç de suportar o suportar l'emmagatzematge. El sexe és bo i el canvi de beneficis és notable.


4. Neteja i lliure de contaminació, millora l'entorn ecològic


No hi ha residus de fertilitzants aplicats en el camp; Pot millorar les propietats físiques i químiques del sòl, millorar l'aigua i la retenció de la fertilitat i la permeabilitat de l'aire, i tenir un paper en la conservació, la curació i la millora del sòl.


image


5. Millora del metabolisme i la capacitat de recuperació


Després de l'absorció, es van enfortir les funcions fisiològiques i bioquímiques dels cultius. Les tiges eren molt fortes, les fulles es van engrosar, l'àrea de la fulla es va expandir, la clorofila va augmentar i el període funcional es va perllongar. Els cultius van madurar primerament a causa de l'augment de la fotosíntesi. També per la seva pròpia vitalitat, la resistència a la fred i la sequera, la resistència a les plagues, la resistència de l'allotjament, per aconseguir un rendiment estable i alt.
www.agronaturetech.com

Correu electrònic: info@agronaturetech.com