Casa > Notícies > Contingut

Millor moment per utilitzar àcid humic

Sep 25, 2019

Primer, es selecciona l’adob d’àcid humic segons el mètode d’aplicació.

Si s'utilitza per esbandir, regar per goteig o per a aplicacions foliar, es recomana utilitzar humat de potassi, humat d'amoni o folat de potassi, folat d'amoni. Si s'utilitza com a fertilitzant base, es recomana triar humat d'amoni o nitrohumat d'amoni i prestar atenció a l'enterrament del sòl. Com que l’humat d’amoni és una barreja d’àcid humic i hidrogencarbonat d’amoni, es volatilitza fàcilment.

En segon lloc, els fertilitzants d’àcid humic es seleccionen en funció de les preferències de cultiu i dels nodes de creixement.

Prenent com a exemple els arbres fruiters, s’apliquen els fertilitzants i els fertilitzants de potassi a la tardor, s’aplica un abonament nitrogenat a la primavera, s’apliquen fertilitzants de fòsfor i de potassi en germinació i diferenciació, s’utilitzen fertilitzants de nitrogen i potassi i s’amplia la fruita en calci i micro-fertilitzant.

Finalment, es seleccionen els fertilitzants d’àcid húmic en funció del tipus i el cost dels cultius.

El fertilitzant d’àcid humic es divideix en adob simple d’àcid humic, fertilitzant compost d’àcid humic, abonament orgànic d’àcid humic, fertilitzant de compost d’orgànic inorgànic d’àcid humic i adob de oligoelement segons el tipus i quantitat de nutrients.

Per als cultius de camp, es recomana escollir fertilitzants compostos d’àcid humic, convenient d’utilitzar i econòmics i eficients. Per a hortalisses i arbres fruiters, podeu triar un fertilitzant orgànic d’àcid humic, un fertilitzant orgànic-inorgànic d’àcid humic o un fertilitzant d’elements d’àcid humic, matèria orgànica d’aquests fertilitzants. Fins a un 20% a un 45%, pot millorar eficaçment el gust i el color dels cultius.