Casa > Notícies > Contingut

Beneficis del fertilitzant orgànic foliar per als cultius de cotó

Dec 25, 2018

Després de la guerra mundial ii, les característiques principals del patró mundial de producció de cotó són:


Primer, després del ràpid creixement de la producció de cotó durant la dècada dels cinquanta, va començar a passar dels anys 60 al lent creixement de l'escalada. El creixement anual de la producció mundial de cotó i el consum està bàsicament en línia amb la taxa de creixement de la població mundial i la millora del nivell de vida humana.


En segon lloc, l'àrea total de la plantació de cotó no ha canviat gaire, i el creixement de la producció mundial del cotó depèn principalment de l'augment del rendiment per unitat de superfície. A causa de l'alt valor del cotó, els països productors de cotó presten més atenció a la millora del rendiment del cotó per unitat de superfície. La Xina té el major rendiment del cotó per unitat d'àrea, seguit dels Estats Units, Uzbekistan i altres països.


En tercer lloc, des dels anys vuitanta, la Xina s'ha convertit en el major productor de cotó. Xina, Estats Units, Índia, Pakistan i Uzbekistan produeixen més d'un milió de tones de cotó.


En quart lloc, pel que fa al consum de cotó cru, la Xina ocupa el primer lloc del món.imageEl cotó és una espècie de cultiu que necessita un gran fertilitzant. En la fase de creixement posterior del cotó, el sistema radicular progressivament augmenta i la capacitat d'absorbir els nutrients es debilita. En aquest moment, el taulell de cotó mitjà i superior encara es troba en fase d'ompliment i necessita certa quantitat de nutrients. El mitjà del fertilitzant fariner és una mena de fertilitzant molt important.


Tipus d'aplicació de fertilitzant foliar de cotó:


1. Injecció de nitrogen per prevenir l'envelliment prematur


Quan el cotó no tenia nitrogen, les fulles eren verdes, les fulles més baixes eren grogues i sequeres, i la fase inicial de la floculació era un fenomen de disminució que afectava el rendiment i la qualitat del cotó. La polvorització de nitrogen a la superfície de la fulla pot mantenir la fulla verda, millorar l'eficiència fotosintètica de la planta i prevenir l'envelliment prematur.


2. Polvorització de potassi per prevenir malalties


image


La deficiència de potassi en la floració i l'etapa de colze és propens a la fulla vermella i la testa mare. Després de l'inici de la planta de cotó, les fulles de cotó es tornen vermelles o grogues, es espessen i es trenquen fàcilment i trencant i, finalment, cauen, produint un envelliment prematur de la planta de cotó. La fumigació de potassi a la superfície de la fulla pot alleujar o inhibir l'aparició de malalties.


3. La fumigació de fòsfor promou la maduresa inicial


El fòsfor pot promoure el funcionament dels nutrients orgànics en el cotó, promoure les llavors completes, augmentar el pes del tauró i la floculació precoç. El pic del cotó és el màxim de la demanda de fòsfor.


4. Peach préssec d'atac de polvorització


El boró pot promoure altres nutrients per entrar a la planta de cotó, promoure el creixement i desenvolupament del sistema radicular, la floració i la fructificació. Quan el cotó és curt de bor, la posició de la branca de fruita és alta, la branca lateral és molt gran, el pecíol mostra l'anèle, l'atròfia de la fulla, la branca de la fruita és molt densa, la planta és curta, la fulla del brot és gran a 1 centímetre o quan el canvi groc cau, perquè el brot no té la conseqüència de la floració menys trèvol.


5. Spray zinc per crear alta qualitat


El fertilitzant de zinc de polvorització és propici per a la síntesi de la clorofil·la, que pot promoure l'absorció de nutrients en el cotó, coordinar el funcionament dels nutrients i millorar l'efecte fotosintètic. La fumigació del fertilitzant de zinc a la floració i l'època del cotó pot augmentar el bol exterior, allargar la vida de les fulles, augmentar el percentatge de roba i millorar la qualitat.


image

www.agronaturetech.com

Correu electrònic: info@agronaturetech.com