Casa > Notícies > Contingut

BASF entra al mercat de protecció de cultius indis per a l'arròs

Feb 13, 2017

Els agricultors d'arròs a l'Índia podran augmentar la productivitat i els ingressos amb l'ajuda de les solucions de protecció de cultius BASF per a l'arròs, que ja estan disponibles al país per primera vegada.

"El nostre objectiu és donar suport als productors d'arròs de l'Índia per a realitzar tot el seu potencial. Anem a dedicar l'experiència de BASF a l'agricultura moderna i sostenible a les necessitats de la comunitat de l'arròs índia ", va dir Markus Heldt, president de la divisió de protecció de cultius de BASF, a l'esdeveniment de llançament a Hyderabad, Índia. BASF és líder mundial en protecció de cultius, amb unes vendes globals de més de 5.800 milions d'euros el 2015.

L'arròs és el cultiu alimentari més important de l'Índia, amb més de 100 milions de tones mètriques produïdes per any. A més, l'Índia és un important exportador d'arròs al mercat global, exportant més de 10 milions de tones mètriques anuals amb importants oportunitats per augmentar encara més la producció. "Amb les nostres noves ofertes d'arròs a l'Índia, estem reforçant la nostra contribució per satisfer la creixent demanda de tecnologies agrícoles a l'Índia, un dels mercats agrícoles més importants del món", va dir Heldt.

Amb aquest llançament, BASF ofereix solucions integrals que gestionen de manera efectiva les principals malalties d'arròs, males herbes i plagues, i que satisfan les expectatives dels consumidors d'aliments saludables i d'alta qualitat. Aquests inclouen els fungicides Seltima i Adexar, que combaten una sèrie d'malalties d'arròs persistents, incloent-hi lesions i explosions. Seltima és un fungicida BASF AgCelence, que no només controla les malalties, sinó que també ofereix rendiments més alts. L'herbicida Basf, Basagran, també es llançarà a l'Índia, i resoldrà problemes difícils de fer front als agricultors de l'Índia. En els pròxims tres anys, es llançaran productes addicionals a l'Índia per satisfer la necessitat creixent de solucions agrícoles modernes, incloent herbicides d'última generació, fungicides i insecticides.

BASF utilitza un equip dedicat a prop de 200 experts en protecció de cultius a l'Índia per assegurar una presència directa del mercat i és un dels principals proveïdors de solucions avançades per a la protecció de cultius a l'Índia, que abasta tots els principals cultius, com ara soja, blat de moro, cotó, blat, fruites, verdures i ara arròs. La companyia busca contínuament nous ingredients actius que poden controlar les plagues dels cultius d'una manera única. BASF va establir una Estació d'Investigació Agrícola a Pune l'any 2015, que se centra en la recerca agrícola local i mundial. També opera un centre mundial de recerca i desenvolupament al seu lloc Thane a Navi Mumbai, centrat en la síntesi orgànica, el procés avançat i la investigació de formulacions, la química de descobriment de solucions agrícoles modernes i el modelatge molecular. El 2015, BASF va invertir al voltant de 500 milions d'euros en la investigació sobre protecció de cultius a tot el món.

"Amb iniciatives com Make in India, Smart Cities i Swachh Bharat, l'Índia es tracta avui d'un desenvolupament ràpid i sostenible. Això significa un enorme creixement en les demandes de la població per a un millor menjar, habitatge i mobilitat, així com aliments, aigua i aire net. Això proporciona grans oportunitats tant per a la indústria química com per a BASF. I, BASF està invertint activament a l'Índia per realitzar aquestes oportunitats ", va dir Raman Ramachandran, president de BASF Companies a l'Índia.

El Grup BASF ha invertit prop de 300 milions d'euros a l'Índia durant els últims quatre anys, tant en la fabricació com la innovació, en suport de les indústries locals, inclosa l'agricultura científica i la fabricació d'aliments, en el transport sostenible, la contaminació i el control de les emissions, i en edificis eficients energèticament. infraestructura.


Font de www.agribusinessglobal.com