Casa > Notícies > Contingut

Aplicació d'àcid húmic

Nov 17, 2016

Aplicació del sòl
Combineu la solució d'àcid húmic de concentració del 0,02% -0,05% amb el fem comú com a base de vestir, 4500-6000kg / ha. HumiBase s'utilitza principalment per l'aplicació del sòl.

Vestit superior
A l'etapa de planter i encapçalament, aplique 3750kg / ha de solució d'àcid húmic amb una concentració del 0,01% -0,1% prop de les arrels de les plantes. Escampa juntament amb aigua per a arrossegar o estès sobre la superfície de l'aigua. Impulsa enormement el desenvolupament del creixement de les plantes. K-ONE s'utilitza perfectament amb el vestit superior.

Spray de fullatge
En l'etapa de floració tardana i ompliment primerenc, s'apliquen 750-1200kg / ha d'àcid húmic 0,01-0,05%, ajuda els nutrients que es transfereixen de la tija i les fulles als caps de blat, augmenten el pes del nucli. El període de polvorització suggereix de 2 a 6pm.

K-ONE Super , PowerAmino , Super Trace Amino i SeaNova són les millors opcions per a l'esprai de fullatge.

Remullar llavors
Augmenta la velocitat de germinació de les llavors mitjançant remull amb solució d'àcid húmic i desenvolupa el sistema radicular. Remullant llavors amb solució d'àcid húmico de concentració de 0,01-0,05%, i el temps de remull depèn del gruix de la pell de les llavors. En general, de 5 a 10 hores per a verdures i blat amb pell de llavors fines, un mínim de 24 hores per a llavors sòlides com el arròs i el cotó, etc.