Casa > Notícies > Contingut

Els aminoàcids tenen efectes en les plantes

Jan 03, 2018

Els aminoàcids són les substàncies més bàsiques que conformen les proteïnes biològiques i estan relacionades amb les activitats de la vida. Són les unitats bàsiques que conformen molècules de proteïnes en organismes vius i estan estretament relacionades amb les activitats de la vida biològica. Té una funció fisiològica especial en l'anticòs, que és un dels nutrients essencials de l'organisme.


A causa de la naturalesa dels aminoàcids, té un efecte exclusiu de promoció sobre el creixement de les plantes, especialment la fotosíntesi, especialment la glicina, que pot augmentar el contingut de clorofil·la de les plantes, augmentar l'activitat enzimàtica, promoure la infiltració del diòxid de carboni, fer que la fotosíntesi sigui més vigorosa ,, Augmentar Vc i el contingut de sucre té un paper important.


La fumigació vegetal o l'aplicació del fertilitzant líquid per a la nutrició d'aminoàcids pot augmentar els diferents nutrients de la planta necessaris per agreujar l'acumulació de matèria seca i d'arrels vegetals o fulles a altres parts de la velocitat i la quantitat d'operació, ajustar la gran quantitat d'elements, i cadascuna La proporció de nutrients i l'equilibri de l'estat, que tenen un paper en la regulació del creixement normal de les plantes.


Els aminoàcids també poden actuar com a agents complexos. N, P, K i altres elements grans, Zn, Fe, Cu, Mn, B, Mo i altres oligoelements en el cos de les substàncies necessàries. Els cultius solen patir la manca de símptomes de certs elements a causa de la poca quantitat de la fracció efectiva que pot absorbir el cultiu i els aminoàcids que quelatan amb elements menys solubles per protegir els elements necessaris per al cultiu i produir una bona solubilitat, fàcilment absorbida per cultius quelats, que condueixen a l'absorció vegetal.


Els aminoàcids poden promoure el creixement de les arrels, plantules fortes, plantes sanes, millorar la funció fotosintètica de les fulles i la resistència als cultius. La resistència a les plagues i malalties, una varietat de cultius tenen un augment significatiu del rendimentCorreu electrònic: info@agronaturetech.com