Casa > Notícies > Contingut

Aminoàcid El paper de

Sep 04, 2017

1, la digestió i absorció de proteïnes en el cos a través de l'aminoàcid per completar: com a cos dels primers elements nutritius de la proteïna, el seu paper en la nutrició dels aliments és obvi, però no es pot utilitzar directament en el cos humà, i s'utilitza convertint-se en una petita molècula d'aminoàcids.

2, efecte d'equilibri de nitrogen: quan la dieta diària de proteïnes i la quantitat adequada, la ingesta de nitrogen de les femtes, les emissions d'orina i la pell de nitrogen són iguals, conegudes com l'equilibri total de nitrogen. És en realitat la proteïna i els aminoàcids entre la síntesi contínua i la descomposició de l'equilibri entre. La ingesta diària normal de proteïnes s'ha de mantenir dins d'un rang determinat, de sobte augmenta o disminueix la quantitat d'ingestió d'aliments, el cos encara pot regular el metabolisme de la proteïna per mantenir l'equilibri del nitrogen. Menjar massa proteïna, més enllà del cos per ajustar la capacitat d'equilibrar el mecanisme, es destruirà. No mengeu proteïnes, la proteïna corporal encara està descomposta, l'equilibri negatiu continuat del nitrogen, si no és oportú prendre mesures per corregir, eventualment conduirà a mort d'anticossos.

3, en sucre o greix: catabolisme d'aminoàcids produït per a-cetoàcid, amb diferents característiques, el metabolisme del sucre o el metabolisme dels lípids. A-cetoàcid es pot sintetitzar en nous aminoàcids, o convertir-los en sucre o greixos, o en l'àcid tricarboxílic per oxidar-los en CO2 i H2O, i alliberar energia.

4, que participen en la composició d'enzims, hormones i algunes vitamines: la naturalesa química de l'enzim és una proteïna (molècules d'aminoàcids), com l'amilasa, la pepsina, la colinesterasa, l'anhidrasa carbònica, la transaminasa, etc. La composició de l'hormona que conté nitrogen és una proteïna o un derivat del mateix, com l'hormona del creixement, l'hormona estimulant de la tiroide, l'adrenalina, la insulina, la promoció de l'hormona intestinal, etc. Algunes vitamines es converteixen en aminoàcids o en combinació amb proteïnes. Enzims, hormones, vitamines en la regulació de la funció fisiològica, el metabolisme catalític té un paper molt important.

5, les necessitats del cos d'aminoàcids essencials: requisits d'aminoàcids essencials d'adults d'aproximadament el 20% dels requisits de proteïnes, - 37%.