Casa > Notícies > Contingut

Aminoàcid La Funció

Jul 25, 2017

Els aminoàcids i l'eficàcia dels aminoàcids rics en la vida dels aliments que els aminoàcids recomanats són els nutrients del cos, és la composició del cervell humà substàncies importants, el contingut d'aminoàcids cerebrals, l'Aminoàcid determina la intel·ligència i la memòria humana, l'Aminoàcid, per la qual cosa La suplementació diària d'aminoàcids És molt necessària, especialment en el cos blanc amb el cervell, però també inseparable dels aminoàcids, l'aminoàcid va dir que la funció dels aminoàcids, a continuació, veiem quins aliments alimentaris contenen els aminoàcids que necessitem.

Els aminoàcids són substàncies importants en el cervell, contingut d'aminoàcids de fins a un 90% o més. La investigació biològica moderna va descobrir que la gent és intel·ligent, la saviesa i el seu immens cervell inseparable. Els individus aminoàcids en l'evolució del procés, van dominar la capacitat d'obtenir proteïnes (aminoàcids), tan ben desenvolupats, altament intel·lectuals intel·ligents, i gradualment dominen el món.

Els experiments mostren que la quantitat d'aminoàcids en el cervell, determina el nivell de la intel·ligència humana i la memòria, el cervell, millora la memòria de la clau és constituir la nutrició d'aminoàcids. Aminoàcid A més, els aminoàcids tenen els següents efectes i efectes.

El triptòfan pot alleujar l'estrès, evitar la depressió, l'ansietat i un altre estat, les emocions estables aminoàcides, per mantenir una energia forta.

Els aminoàcids són el material bàsic del sistema immunitari humà, el nombre i la qualitat dels aminoàcids i el sistema immunitari està estretament relacionat amb la força, el triptòfan, la fenilalanina, l'aminoácido lisina, etc., són necessaris per a la producció de matèries primeres, Dels aminoàcids, és millorar el sistema immunitari del cos.

Eficàcia: la fenilalanina per reduir la fam, l'aminoàcid augmenta el desig sexual, millora la memòria, millora la sensibilitat del pensament, inspira l'esperit de l'eliminació de la depressió i altres efectes.

Multitud adequada: adequada per patir disfunció sexual, pèrdua de memòria, depressió postpart, síndrome menopàusiques aminoàcids, malaltia estacional, depressió i altres malalties, els pacients amb aminoàcids solen afegir malalties.

Fonts alimentàries: els aliments rics en fenilalanina inclouen pa de blat integral, pastissos d'aminoàcids, fideus d'arròs, fideus, productes de soja i soja, formatge blanc, llet, ametlles, cacauets, carabasses i llavors de sèsam.

Eficàcia: l'isoleucina és essencial per a la formació de l'hemoglobina humana, pot regular el sucre en la sang del cos (principalment per millorar els nivells de sucre en la sang), millorar els nivells d'energia, millorar l'energia del cos, reparar aminoàcids, reduir el teixit muscular, secreció d'hormones del creixement.

La gent apta: adequada per patir hipoglucèmia, malaltia del fetge aminoàcid, trauma, secreció d'hormones del creixement i altres malalties, així com pacients després de la cirurgia, sovint s'afegeixen.

Fonts alimentàries: els aliments rics en isoleucina inclouen principalment el fetge d'animals, els ous d'Aminoàcids, ànecs, soja, faves negres, blat de moro, arròs negre, arròs integral, ametlles, cacauet, blat, peix i diversos productes lactis.