Casa > Notícies > Contingut

L'aminoàcid queda normal

Oct 27, 2017

Quin és l'aminoàcid? Els aminoàcids s'utilitzen principalment en medicaments per preparar infusions compostes d'aminoàcids, també utilitzades com a agents terapèutics i per a la síntesi de fàrmacs pèptids. Aminoàcid Actualment hi ha uns quants centenars d'aminoàcids que s'utilitzen com a fàrmacs, incloent-hi 20 tipus d'aminoàcids que conformen la proteïna i 100 tipus d'aminoàcids que formen no proteïnes.

Els aminoàcids s'utilitzen per regular el sucre en la sang, l'aminoàcid per a la diabetis, la dieta, la prevenció i el tractament de l'hepatitis aguda causada per una funció hepàtica anormal, que s'utilitza per complementar la debilitat física i una varietat de malalties causades per la pèrdua de proteïnes. Però encara molta gent està preocupada perquè els aminoàcids tinguin efectes secundaris, Aminoàcid, els següents detalls dels efectes secundaris dels aminoàcids.

Efectes secundaris d'aminoàcids: causen obesitat, aminoàcids aminoàcids per deficiència de proteïnes i pacients debilitants, insuficiència hepàtica i renal, debilitat muscular, si és normal i la nutrició ja és molt abundant, la proteïna corporal o l'excés d'aminoàcids massa causen obesitat

Els efectes secundaris d'aminoàcids de dos: la causa de la molèstia física, perquè la capacitat digestiva dels nens sans sans normal no són aptes per al consum, és el tercer fàrmac, Aminoàcid després de menjar inevitablement una varietat d'incòmodes.

Efectes secundaris d'aminoàcids de tres: la dieta alta en proteïnes provocarà una major incidència de nefropatia diabètica. Els aminoàcids són una dieta rica en proteïnes, el consum excessiu d'aminoàcids pot conduir a la diabetis.

Els aminoàcids tenen diferents efectes metabòlics en lactants i adults. L'ús d'infusions d'aminoàcids normals, lactants i nens petits en l'activitat de la fenilalanina hidroxilasa és baixa, l'aminoàcid és fàcil de produir fenilalaninèmia alta. I la manca de tirosina;

Per tant, els infants i nens petits que utilitzen infusió d'aminoàcids haurien de reduir la quantitat de fenilalanina, metionina, glicina, augmentar la quantitat de cisteïna, tirosina i histidina, de manera que l'espectre d'aminoàcids de plasma es mantingui normal. Aquest producte s'adapta a les característiques del metabolisme infantil, reduint la quantitat de fenilalanina, metionina, glicina, augmenta la quantitat de cisteïna, tirosina, histidina, aminoàcid per satisfer les necessitats nutricionals dels nens.

Els aminoàcids són les unitats bàsiques de proteïnes, incloses la pell, les ungles, els cabells estan formats per proteïnes i el cabell és del 90% de la composició del col · lagen. Els aminoàcids que s'utilitzen en el cabell i la pell, a més d'afegir aigua, però també poden millorar la funció immune de la pell, l'aminoàcid augmenta la desintoxicació del sistema limfàtic, augmenta la sensibilitat de la pell sensible té un bon efecte , Aminoàcid i pot mantenir el cabell i les fibres de colàgen de la pell i les fibres elàstiques del creixement normal, Aminoàcid per mantenir la pell delicada i flexible, per mantenir l'elasticitat del cabell.