Casa > Notícies > Contingut

Activitat i absorció fisiològica aminoàcids

Oct 11, 2017

L'àcid húmic (àcid húmic, HA abreviat) és una planta i restes d'animals, principalment residus d'aminoàcids, a través de la descomposició i la transformació microbiana, així com una sèrie de processos de reacció geoquímica complexos i acumulen una classe de matèria orgànica. Està compost per aromàtics i els seus diferents grups funcionals d'àcids orgànics polimèrics, amb bona activitat fisiològica i absorció, complexació aminoàcid, intercanvi i altres funcions. L'àcid humic és l'element principal de carboni, hidrogen, oxigen, nitrogen, sofre, és un compost aromàtic polivalent de fenol i compostos nitrogenats policondensats.

Ampliament distribuït en carbó de baix grau, sòls aminoàcids, sediments d'aigua, femines animals, fertilitzants orgànics, residus d'animals i plantes, etc. Sovint veiem que el sòl és negre, és a dir que l'àcid húmic (que no conté, l'àcid menys humà és de color groc) en el carbó de baix grau (el carbó, el lignit o la torba), el contingut d'àcid humic del més alt (30% a 80%), seguit del compost orgànic (aproximadament del 5 al 20%). El carbó s'oxida artificialment (com es tracta amb aire, ozó aminoàcid o àcid nítric) per formar àcid húmico regenerat

Segons la solubilitat en la classificació del dissolvent i el color, l'aminoàcid es pot dividir en tres components: ① dissolt en la part d'acetona o etanol anomenada àcid marró; ② insoluble en la part d'acetona anomenada àcid fúlvico negre; ③ soluble en aigua o prima La part àcida es denomina àcid fúlvico

Per a l'agricultura es pot utilitzar com a additius fertilitzants del sòl, arrelament i additius fertilitzants de Zhuanggan, condicionador del sòl, regulador del creixement vegetal, compost fertilitzant foliar, agent fred d'aminoàcids, agent de sequera, sinergist de fertilitzants compostos i nitrogen, fòsfor, potassi i altres elements combinats amb fertilitzants d'àcid húmic, amb eficiència de fertilitzants, millorar el sòl, estimular el creixement del cultiu, millorar la qualitat dels productes agrícoles i altres funcions. L'àcid húmic i el lixiviat, atrazina i altres pesticides barrejats amb aminoàcids poden millorar l'eficàcia, la inhibició de la toxicitat residual; L'humat de sodi és efectiu en el tractament de la podridura de l'arbre de manjar.

Els aminoàcids en el paper del creixement de les plantes tenen tres: 1) font de suplement de nutrients orgànics de nitrogen; 2) agent quelant de ions metàl·lics. (Calci, magnesi, ferro, manganès, zinc, cobre aminoàcid, molibdè, bor, seleni, etc.) es transporten fàcilment a la planta per l'acció dels ions metàl·lics complexos (quelants) i els elements essencials i oligoelements ( calci, millora la utilització de plantes de diversos nutrients; 3) preparacions enzimàtiques. Els aminoàcids són els acceleradors i els catalitzadors per a la síntesi de diversos enzims en plantes, aminoàcids que tenen un paper important en el metabolisme vegetal. No obstant això, els aminoàcids en el sòl fàcilment assimilats per bacteris, la descomposició, no s'ha d'utilitzar com a fertilitzant base en el sòl, sinó de fertilitzant foliar, spray a les fulles perquè les plantes directament a través de l'absorció de fulles d'aminoàcids i altres elements.