Casa > Notícies > Contingut

Compostos Nutricionals Aminoàcids

Jun 06, 2017

Els aminoàcids són les substàncies més bàsiques que formen proteïnes en organismes i estan relacionades amb activitats de la vida, i són les unitats bàsiques de molècules de proteïnes en organismes, aminoàcids que estan estretament relacionats amb les activitats de vida dels organismes. Té una funció fisiològica especial en l'anticòs i és un dels nutrients indispensables en l'organisme.

Els fertilitzants d'aminoàcids es basen en aminoàcids vegetals, utilitzant la seva gran activitat superficial i capacitat d'absorció, els nutrients (nitrogen, fòsfor, potassi, ferro, coure aminoàcid, manganès, zinc, alumini, bor, etc.) que es necessiten s'afegeix el creixement i desenvolupament de plantes humanes, i els compostos orgànics i inorgànics formats per l'addició i la complexació. Aquest fertilitzant no només pot mantenir una gran quantitat d'elements d'alliberament lent i d'ús complet, sinó també garantir l'estabilitat i l'efecte a llarg termini dels elements traça. Té el bon efecte d'augmentar la respiració vegetal, millorar el procés de redox vegetal i promoure el metabolisme de la planta. Aminoàcid Pot promoure la formació de la fotosíntesi i la clorofil·la, i els processos fisiològics i bioquímics, com l'activitat dels òxids, l'activitat dels enzims, la germinació de les llavors, l'absorció de nutrients i el creixement i desenvolupament de les arrels tenen efectes evidents de promoció i activació . En particular, la seva afinitat amb les plantes no és comparable a cap altra substància. L'eficàcia del fertilitzant aminoàcid establir l'efecte a llarg termini del fertilitzant orgànic, l'acció ràpida del fertilitzant, l'estabilitat del bio-fertilitzant i l'eficiència del micro fertilitzant. Aquest article tracta sobretot l'aplicació d'aminoàcids en l'agricultura en aquest fertilitzant.

L'aglomeració del sòl és la unitat bàsica de l'estructura del sòl. L'ús d'aminoàcids pot alterar la massa del sòl massa alta, alcalina massa forta, la dispersió d'alçada de partícules del sòl, els caràcters físics i químics de la diferència estructural del sòl, promoure la formació d'aglomeració del sòl, després d'aplicar aminoàcids, aminoàcids, la densitat va disminuir, òbviament, va augmentar la capacitat total de porositat i de manteniment de l'aigua, que va ajudar a millorar la capacitat de conservació i fertilització de l'aigua del sòl, creant així condicions favorables per al creixement i desenvolupament de les arrels vegetals.

El microorganisme del sòl és un dels factors importants en la composició del sòl, la transformació de la qualitat orgànica i inorgànica del sòl, el ciclisme d'elements nutritius i la formació d'enzims en el procés d'activitat vegetal. Els aminoàcids poden promoure les activitats microbianes del sòl, augmentar la quantitat de microorganismes del sòl, millorar l'activitat enzimàtica del sòl, una gran quantitat de dades d'investigació nacionals i estrangeres confirmen que l'aplicació d'aminoàcids pot fer que els bacteris aerobis, actinomicets, descomposició de fibra del nombre de els bacteris van augmentar. És avantatjós accelerar la mineralización de la matèria orgànica i promoure l'alliberament d'elements nutritius.

Amb el ràpid desenvolupament de la indústria química, la quantitat de producció i aplicació de fertilitzants químics ha anat augmentant, i l'aplicació de fertilitzants químics ha tingut un paper important en el desenvolupament de la producció agrícola, però els problemes com l'augment de l'aplicació de fertilitzants, el cost de la inversió i la disminució de la utilització dels fertilitzants també es reflecteixen gradualment.