Casa > Notícies > Contingut

Manteniment i reparació d'aminoàcids

Aug 10, 2017

El paper dels aminoàcids en el creixement de les plantes és de tres: 1 fonts suplementàries de nutrients orgànics de nitrogen i 2 agents quelants d'ions metàl·lics. Els aminoàcids tenen la funció d'ions metàl·lics de complexació (quelat), és fàcil plantar els elements mitjans i oligoelements necessaris (calci, magnesi, ferro, manganès, zinc, coure, aminoàcid, molibdè, bor, seleni, etc.) a la planta, millora la utilització de diversos nutrients per part de la planta; 3 preparació catalitzada per enzim. L'aminoàcid és un promotor i catalitzador per a la síntesi d'enzims en plantes, Aminoàcid que té un paper important en el metabolisme vegetal. No obstant això, els aminoàcids són fàcilment assimilats i descomposts per bacteris al sòl, per la qual cosa no és recomanable utilitzar-los com a fems basals en el sòl, aminoàcid sinó per a fer abonaments foliars, que es roden sobre fulles per permetre que les plantes absorbeixen aminoàcids i altres elements directament a través del fullatge.

Productes per a l'eliminació d'aminoàcids L'ingredient més important és la sal d'acil aminoàcid, l'aminoàcid, que és el tensioactivo d'acil aminoàcid, la seva plantilla de nom és: xx acyl y-alanine Z

El front xx és el costat del petroli, normalment el llorer, el coco, de tant en tant veuen la palma

El mitjà i és el nom d'aminoàcids, que sol ser la vall (àcid d'amoníac), el gan (àcid d'amoníac), ocasionalment es veu propiónico (àcid amoníac), múscul (àcid amoníac)

La z final és hidròfila de sodi, potassi o trietanolamina (abreujada a TEA)

Els mòduls estructurals anteriors es poden muntar a voluntat, com ara el glutamat de sodi de coco, el potassi d'àcid làuric aminoàcid, el te de propionato palmític.

Alguns netejadors d'aminoàcids aporten una petita quantitat de sal d'acil aminoàcids, en la composició de la taula en comparació, no amb el tensioactiu principal, sinó que distreuen, l'aminoàcid conegut com a "superfície de neteja d'aminoàcids". Per exemple, la major part de la emulsió de neteja d'aminoàcids, dividida en:

Aigua, alcohols durs, glicerol, propilè glicol, laurilèter sulfat de sodi, àcid palmític, alcohol lauric, àcid moscada, hidròxid potàssic, oli de coco amida propil betaïna, aminoàcid àcid amida DEA, estearat etilenglicol, PEG-150, dos àcid esteérico ester, estearat de glicerina, ester d'àcid esteèric PEG-100, potassi de glutamat de coco, potassi àcid làuric, hidroxipropilcelulosa, extracte de fulla d'àloe vera aminoàcid, hidroxi fenilmetil èster, éster hidroxipropílico, EDTA dos sòdic, essència

Encara que l'addició d'àcid de coco amb glutamat de potassi i potassi de creatina làrica, però la ubicació de l'estructura de la fórmula del cos principal o estèrils (éster d'àcid sulfúric) + SOAP Base (carboxilato), Aminoàcid, no una bona superfície de neteja d'aminoàcids.

Els aminoàcids essencials són essencials per al creixement, manteniment i manteniment del cos aminoàcid. Si falta, hi ha els següents símptomes:

1. Falta de vigor i energia.

2, fenomen d'envelliment prematur.

3, el rendiment de la cicatrització de la ferida és deficient.

4. Retard del desenvolupament del nen.

Si la dieta sovint no té aminoàcids essencials, pot afectar la salut. Té un paper important en el creixement del bebè. La histidina és essencial per al creixement i desenvolupament dels nens, l'arginina aminoàcid, la cistina, la tirosina i la taurina són essencials per a nadons prematurs.