Casa > Notícies > Contingut

Aminoàcid Com afegir

Oct 18, 2017

Els aminoàcids són una part important del cervell, amb fins a un 90% d'aminoàcids. Estudis biològics moderns han trobat que les persones són intel·ligents i intel·ligents, amb els seus grans cervells. En el procés d'evolució, les persones han dominat la capacitat d'adquirir proteïnes (aminoàcids), de manera que es desenvolupen els seus cervells i la seva intel·ligència és summament elevada, i gradualment dominen el món.

Els experiments han demostrat que la quantitat d'aminoàcids en el cervell determina la intel·ligència i la memòria d'una persona i la clau per millorar el cervell i la memòria és complementar la nutrició d'aminoàcids. A més, els aminoàcids tenen les següents funcions i efectes

1. Eliminar la fatiga, mantenir l'energia i millorar la salut secundària

El triptòfan pot alleujar l'estrès, evitar la depressió, l'ansietat, etc., i estabilitzar l'estat d'ànim i l'energia.

2. Millora la qualitat del son

El triptòfan promou el somni i té una reputació com una píndola natural per dormir.

3. Millorar la immunitat

Els aminoàcids són el material bàsic, la qualitat del sistema immunològic del cos i la quantitat d'aminoàcids, estretament relacionats amb la força del sistema immune, el triptòfan, la fenilalanina, la lisina, etc. són necessaris per generar anticossos de matèries primeres, afegit aminoàcid integral i equilibrat, és la clau per millorar la immunitat humana.

4. Promoure la recuperació postoperatòria

Els aminoàcids ramificats (leucina isoleucina i valina) poden accelerar la recuperació dels pacients.

Creixement ossi accelerat

Els ossos estan formats per matriu òssia i mineral òssia: la matriu òssia està formada principalment per aminoàcids, determinant la forma, la mida i la flexibilitat de l'os. La substància mineral òssia es compon principalment de calci, que determina la densitat i rigidesa de l'os. Així, els aminoàcids i el calci són els principals materials de construcció que conformen els ossos.

El cos infantil està en l'etapa de ràpid creixement i desenvolupament, i la demanda de calci és molt alta. No obstant això, poques persones saben que els nens en fase de desenvolupament no poden prescindir d'aminoàcids. Els aminoàcids són els "portadors" de diversos minerals i oligoelements en el cos. Després de completar calci, ferro, zinc, seleni i altres minerals i oligoelements, el cos necessita aminoàcids i proteïnes per moure'ls per tot el cos. Sense aminoàcids, aquests oligoelements i minerals no poden ser lliurats efectivament als òrgans del cos humà, que encara poden provocar la manca de minerals i oligoelements del cos.

Els aminoàcids poden millorar la immunitat

El desenvolupament de la primera infància a causa del sistema immunològic del cos encara no és perfecte, la capacitat de síntesi dels anticossos del cos humà és baixa i condueix a una resistència a la invasió bacteriana i viral dels fagocits, com ara el vigor de les glòbuls blancs és més pobre, la quantitat és menor, per tant és fàcil a la infecció de diverses malalties. Els aminoàcids poden accelerar la síntesi de la globulina immune humana, millorar el sistema immunitari fonamentalment, per prevenir els refredats, la febre, la tos i altres malalties.

Com reposar els aminoàcids

1. Pastís d'ou de peix

Anàlisi nutricional: la capacitat de mastegar un nadó inferior a 1 any també no és molt bona, el pa de pastís d'ous suaus conté el nadó necessari per al creixement i el desenvolupament de proteïnes, greixos, calci, fòsfor, ferro, zinc i una gran varietat. vitamines i nutrients com la vitamina A, la vitamina B1, el nadó serà una gran ajuda per al cos fort.

Mètodes de producció:

(1) tallar la ceba en trossos; Cuina el peix i es moles en un bol.

(2) fregui els ous en el recipient i afegiu la pasta de peix i la ceba.

(3) col·loqueu la mantega en una cassola i la fregueu en un petit pastís rodó, fregiu-lo a la paella i fregiu-hi la salsa de tomàquet.

2. Congee de bolets i pollastre

Anàlisi de la nutrició: la carn de pollastre és tendra, saborosa i d'alt contingut en proteïnes; L'arròs pot proporcionar vitamines del complex B; L'api és ric en aigua i fibra. Aquest plat és ric en proteïnes, i relativament fàcil de digerir i absorbir, és una gran dieta alimentària per als nens.

Mètodes de producció:

Rentar l'arròs blanc, el pit de pollastre, la primavera, les cebes, els pèsols d'api, els bolets empacar-se en el pit suau, el pollastre, els bolets shiitake, l'api picat, el recanvi picat.

(2) afegiu el pa calent, afegiu el cebollí, el pit de pollastre i el bolet i afegiu una mica de salsa de soja per fregir el sabor.

(3) afegiu l'arròs blanc a la paella.

(4) afegiu uns 1000 ml d'aigua a l'olla i després posa els pèsols i l'api a l'olla quan es cuinen a fons.

(5) afegiu sal, glutamat monosòdic, pebre blanc.