Casa > Notícies > Contingut

Corba de valoració àcid Base d'aminoàcids

Nov 02, 2017

Aminoàcids són els compostos que són substituïts per grups carboxil i aminoàcids, que contenen aminoàcids. Similar a hidroxi àcids, aminoàcids es pot dividir en alfa-beta, gamma-... W - aminoàcids, però els aminoàcids que s'obtenen per escindir els alfa aminoàcids, i hi ha només dues dotzenes d'ells, que són les unitats bàsiques que formen la proteïna.

Aminoàcids són les substàncies bàsiques que formen la proteïna necessària per a la nutrició animal. Compostos orgànics que contenen aminoàcids alcalins i grups carboxil àcids. El grup amino és alfa-amino al carboni alfa. Els aminoàcids que formen les proteïnes són principalment alfa aminoàcids.

Aminoàcids poden exercir les funcions següents en el cos a través del metabolisme: convertir-se en àcids, hormones, anticossos, creatina, etc.. Al seu torn als carbohidrats i greixos; Això s'oxida en diòxid de carboni i aigua i urea, producció d'energia.

Aminoàcids com incolor, més de 200 ℃, punt de fusió que la mitjana molt alt punt de fusió de compostos orgànics. Alfa aminoàcid té quatre sabors diferents d'àcid, dolç, amarg i fresc. Glutamat monosòdic i la glicina són les aromes més utilitzats. El pas d'aminoàcid és generalment insoluble en aigua, solució d'àcid i àlcali solució, no soluble o no soluble en solvents orgànics com l'etanol o èter. Aminoàcids en la solubilitat d'aigua de la diferència és molt gran, com ara la tirosina solubilitat mínima, 25 ℃, tirosina dissolt només 0.045 g 100g d'aigua, però la tovallola calenta solubilitat tirosina és més gran. Lisina i speramate solen estar presents en forma d'àcid clorhídric, perquè són molt solubles en aigua i són difícils de cristal. litzar per el deliquescence [5].

(1) el color i el color de diversos aminoàcids comuns són fàcils de ser cristalls incolores, i la forma cristal·lina varia amb l'estructura dels aminoàcids. Per exemple, l'àcid l-monoglutamic és un tetràgon, i D monoglutamic àcid és un floc trapezoïdal.

(2) d'aminoàcids cristal·lització d'elevat punt de fusió, punt de fusió és de 200 comunament ~ ℃ 200, una gran quantitat d'aminoàcids en a o a prop de punt de fusió es poden desglossar en amino i CO2.

(3) aminoàcids la majoria de solubilitat són solubles en aigua. La solubilitat d'aminoàcids diferents a l'aigua és diferent, com ara la solubilitat lisina, arginina i prolina. La solubilitat de tirosina, cisteïna i histidina és molt petit. Tot tipus d'aminoàcids són solubles en àcids forts i bases forts. Però aminoàcids són insolubles o lleugerament solubles en etanol.

aminoàcids sabor (4) i els seus derivats tenen un cert sabor, com agre, dolç, amarg, etc. El sabor de l'espècie està relacionada amb el tipus d'aminoàcids i l'estructura tridimensional. En general, el tipus d'aminoàcid té un gust dolç i la seva intensitat dolç és més alt que el corresponent d'aminoàcids L 1.

(5) les propietats ultraviolades absorció de diversos aminoàcids comuns no tenen capacitat per absorbir la llum visible. Però tirosina, triptòfan i fenilalanina ha photoabsorption evident a la regió ultraviolada. La majoria de les proteïnes contenen aquests tres aminoàcids, especialment tirosina. Per tant, el contingut de proteïnes poden ser quantitativament detectats per la característica de l'absorció d'uv de longitud d'ona 280hm.

Corba de valoració àcid base d'aminoàcids

La glicina, per exemple: La glicina Moore soluble en aigua, el pH de la solució és 5.97, amb valoració de NaOH i HCl estàndard respectivament, valor de pH de la solució com la coordinació, l'addició de HCl i NaOH, les abcises denota el nombre de mols del dibuix, la corba de titulació. Un tret molt important d'aquesta corba és que a pH = 2.34 i pH = 9.60, hi ha dos punts d'inflexió, que són pK1 i pK2 respectivament. Regla: pH [R].> pH > pK2 ", [R] [R +] > [R +]; Quan el pH és pI, la càrrega neta és zero, [R] = [R-]; Quan el pH< pi,="" the="" net="" charge="" is="" "+";="" when="" you="" have="" a="" ph="" of="">pI, és la càrrega neta "-