Casa > Notícies > Contingut

L'aminoàcid accelera el creixement dels ossos

Oct 26, 2017

Els aminoàcids són substàncies importants en el cervell, contingut d'aminoàcids de fins a un 90% o més. La investigació biològica moderna va descobrir que la gent és intel·ligent, la saviesa i el seu immens cervell inseparable. La gent en l'evolució del procés, va dominar la capacitat d'obtenir proteïnes (aminoàcids), tan ben desenvolupats, altament intel·lectuals intel·ligents i gradualment dominant el món.

Els experiments mostren que la quantitat d'aminoàcids en el cervell, determina el nivell d'intel·ligència humana i la memòria, el cervell, millora la memòria de la clau és constituir la nutrició d'aminoàcids. A més, els aminoàcids tenen els següents efectes i efectes:

1, eliminar la fatiga, mantenir-se enèrgic, millorar l'estat de salut secundària

El triptòfan pot alleujar l'estrès, evitar la depressió, l'ansietat i un altre estat, les emocions estables, per mantenir una energia forta.

2, per millorar la qualitat del son

El triptòfan té l'efecte de promoure el somni, "pastilles per dormir naturals" al món.

3, per millorar la immunitat

Els aminoàcids són el material bàsic del sistema immunitari humà, el nombre i la qualitat dels aminoàcids i la funció del sistema immunitari està estretament relacionada amb el fort, el triptòfan, la fenilalanina, la lisina és la matèria primera necessària per produir anticossos, afegeix un balanç integral de Els aminoàcids, és millorar el sistema immunitari del cos.

4, per promoure la malaltia, la recuperació postoperatòria

Els aminoàcids ramificats (leucina isoleucina i valina) poden accelerar la taxa de recuperació del pacient.

Els aminoàcids poden millorar la immunitat?

Els nens perquè el sistema immunològic del cos encara no s'ha desenvolupat, la síntesi d'anticossos en el cos humà és baixa, donant lloc a una resistència als bacteris estrangers i la invasió de virus de cèl·lules fagocíticas (com els glòbuls blancs) menys viables, menys, de manera que és fàcil per infectar diverses malalties. Els aminoàcids poden accelerar la síntesi de la immunoglobulina humana, a partir de l'augment fonamental de la immunitat, per prevenir els refredats, la febre, la tos i altres malalties.

Accelera el creixement ossi

Els ossos estan formats per matriu òssia i mineral òssia: matriu òssia, principalment composta d'aminoàcids, determina la forma de l'os, la mida i la flexibilitat; mineral ossi compost principalment de calci, determina la densitat òssia i la duresa. Així, els aminoàcids i el calci són els principals "materials de construcció" que conformen els ossos.

El cos dels nens està en l'etapa de ràpid creixement i desenvolupament, la demanda de calci és molt gran. Tanmateix, poques persones saben que els nens en fase de desenvolupament del calci no poden separar-se dels aminoàcids. Els aminoàcids són els "portadors" de diversos minerals i oligoelements en el cos. El cos humà en el suplement de calci, ferro, zinc, seleni i altres minerals i oligoelements, la necessitat d'aminoàcids i proteïnes per transportar-los a tot el cos. Com la manca d'aminoàcids, aquests oligoelements i els minerals no poden ser enviats efectivament als diversos òrgans del cos humà, encara conduirà a la manca de minerals i oligoelements en el cos.