Casa > Notícies > Contingut

Fertilitzant orgànic verd sa

Jul 05, 2018


La indústria fertilitzant de la Xina està experimentant una transformació. Els fertilitzants orgànics, fertilitzants biològics i altres fertilitzants nous en el mercat creixen lentament. La demanda augmenta. Tot i que l'escala global del mercat de fertilitzants orgànics és relativament reduïda, la indústria fertilitzant orgànica acaba d'entrar en l'etapa de creixement i continua creixent any rere any. Les dades mostren que els ingressos per vendes a la indústria arriben als 96.462 milions de iuans el 2016, un augment del 13,12% respecte a 2015. La Xina té una gran quantitat de recursos fertilitzants orgànics. La promoció del desenvolupament sostenible i eficaç de la indústria fertilitzant i la millora de la taxa d'utilització de la circulació de recursos tenen un efecte impulsor en la producció i el desenvolupament humans.


Els fertilitzants orgànics tenen un gran potencial:


1) Actualment, la capacitat de disseny de fertilitzants orgànics de la Xina és de 34,82 milions de tones, mentre que la producció anual real és de 16,3 milions de tones, menys de la meitat de la capacitat dissenyada. Les empreses amb una producció anual inferior a 5.000 tones representen gairebé la meitat del nombre total d'empreses i menys del 20% del total d'empreses amb una producció anual de més de 20.000 tones.

2) Hi ha 2.282 empreses de fertilitzants orgànics a la Xina, incloent 986 empreses de fertilitzants orgànics (43%), 296 fertilitzants bioorganics (13%), 809 fertilitzants orgànics-inorgànics (35%) i 192 altres empreses (9%). La capacitat nacional de producció de fertilitzants orgànics és de 34,82 milions de tones i la producció anual és de 16,3 milions de tones.


image.png


3) El 2016, el rendiment del fertilitzant soluble en aigua en un sentit ampli va ser de 3,5 milions de tones, que va augmentar un 10% interanual. La demanda de fertilitzants de Potassum Humate i Humic Acid és gran, que té un paper important en la producció i la vida de l'agricultura i promou el desenvolupament verd i sa del medi ecològic.


image.png


Aplicació de fertilitzants orgànics:


1) La taxa d'utilització de fertilitzants orgànics a la Xina és del voltant del 20%.

2) El fertilitzant especificat ha d'aplicar el principi del fertilitzant orgànic en lloc del subministrament de nitrogen al 50% fertilitzant, a Dinamarca, almenys el 40% -40% del bestiar i l'abonament d'aus de corral podria ser reutilitzat, Canadà requereix l'ús d'hortalisses orgànics 3.8 tones - 7.6 tones per acre.

3) La Xina exporta 200.000 tones de fertilitzant orgànic cada any, i la demanda del mercat internacional per a fertilitzants orgànics d'alta gamma continua creixent.