Casa > Notícies > Contingut

Avantatges de fertilitzants d'algues

Dec 12, 2018

En comparació amb adobs químics, fertilitzants d'algues són rics en alta concentració dels actius aminoàcids, polipèptids, precursors de l'hormona vegetal natural i té betaina. Mitjançant la regulació de l'hormona i balanç de nutrients en el cos de conreus, adobs d'algues pot realçar la seva immunitat i fer cultius créixer healthfully, millorant així el rendiment i qualitat. Adobs d'algues s'han convertit en un producte calent en el camp de la fabricació de fertilitzants.


image


Amb l'aprofundiment de producte d'investigació i desenvolupament, una varietat de nous productes d'adob d'algues haver nascut successivament, com fertilitzants de fulla d'algues, Fertilizant sòlid de color, líquid color fertilitzants i adobs bio-orgànica algues.


Algues i extractes d'algues són àmpliament utilitzats en el desenvolupament d'adobs orgànics i el conreu de cultius, fruites, verdures, flors, gespa i altres productes agrícoles ja que són rics en una varietat de promoure factors de creixement de les plantes. Adob d'algues té una varietat d'ingredients actius alts i elements nutricionals. No només conté potassi, calci, magnesi, molibdè, ferro, zinc, Bor, iode, seleni i altres nutrients necessaris per les plantes, però també conté polisacàrid ric d'algues, Alga polifenols, àcids grassos insaturats, proteïnes, aminoàcids, vitamines, reguladors de creixement i altres elements actius. Els fertilitzants d'algues poden millorar la qualitat del sòl, resistència a la sequera, resistència al freda, promoció del creixement, resistència a plagues, augmentar el rendiment, millorar la qualitat dels productes agrícoles i altres efectes múltiples.


Com adob d'algues conté molts components eficaços i substàncies actives, pot millorar les característiques físiques, químiques i biològiques del sòl, per tal de millorar la capacitat de retenció d'aigua del sòl i promoure el creixement de beneficiós microorganismes en la rizosfera. Que pot reaccionar amb els ions metàl. lics en el sòl per formar compostos d'elevat pes molecular, millorar l'estructura dels agregats del sòl, ajudant així a mantenir la humitat del sòl, un entorn de terra bona ventilació, estimulen el creixement dels microorganismes rizosfera, augmentar l'activitat biològica del sòl i control de salinitat i àlcali i el desert de gobi. Adob d'algues no només ofereix una completa oferta d'un gran nombre d'elements de micronutrients, polisacàrids, diversos aminoàcids, vitamines i altres substàncies actives per als cultius, però també ajuda a les plantes per establir un sistema d'arrels robust i millorar la absorció i utilització de nutrients del sòl, aigua i gas. Adob d'algues pot augmentar plantes vasculars farcell de cèl·lules mare, accelerar el absorbeix l'aigua, els nutrients i productes en el transport i promoure la divisió cel·lular vegetal, retard de l'envelliment de la cèl lula, millorar l'eficiència de la fotosíntesi del cultiu, augmentar el rendiment i millorar la qualitat, prolongar la frescor d'emmagatzematge, millorar la resistència a la sequera conreus, resistència al freda, submersió i resistència a plagues i malalties i altra funció d'art.


image


L'aplicació de fertilitzants d'algues a una sèrie de cultius, com el blat de moro, fruites i verdures, ha demostrat que fertilitzants d'algues té un efecte evident en la maduresa primerenca de cultius, la millora del rendiment i qualitat, la conservació de la fruita i la millora de la resistència a malalties i plagues d'insectes, etc. i pot augmentar en un 10% la producció ~ 30%. El 2013, un experiment de demostració es va realitzar sobre l'aplicació de hidrosolubles fertilitzant líquid nutrients que contenen alginin superfície de la fulla en quatre etapes, és a dir, l'escenari embarassada, l'escenari d'arracades, l'escenari injecció i l'escenari ple de gra de arròs. Els resultats van mostrar que l'aplicació de la fertilitzants hidrosolubles de nutrients líquids que contenen alginin superfície de la fulla podria millorar efectivament la panícula eficaç número, nombre total de gra per panícula i nombre de gra per panícula d'arròs.www.agronaturetech.com

Correu electrònic: info@agronaturetech.com