Casa > Notícies > Contingut

Avantatges del fertilitzant d'algues

May 29, 2019

Al segle XII, els fertilitzants d'algues es van utilitzar àmpliament en països i regions costaneres d'Europa, especialment a França, Anglaterra, Escòcia i Noruega. Al segle XX, com a fertilitzant natural, es va valorar i desenvolupar fertilitzant d'algues als països desenvolupats d'Europa i Amèrica.


image


Els extractes d'algues contenen oligoelements principals, aminoàcids, vitamines, citoquinines, auxines i àcids abscísics, com ara substàncies que promouen el creixement de les plantes. Nombrosos estudis han demostrat que els extractes d’aquestes algues poden promoure el creixement de les collites, augmentar el rendiment, reduir les plagues i malalties i augmentar la resistència a la producció de fred i la sequera.


Actualment, el mètode més utilitzat és la polvorització de les pàgines, però també hi ha immersió de llavors, aplicació de sòls, etc. Molts països han de patates, blat de moro, blat, ordi, cacauet, remolatxa sucra, cogombre, tomàquet, raïm i espinacs, i una sèrie de cultius, fruites i verdures han fet l’experiment d’aplicar fertilitzant amb algues líquides, tots mostren el molt bon efecte , es produeixen efectes positius evidents que poden produir un increment del fetge d’algues líquides en els cultius i la millora del rendiment i de la qualitat, la fruita fresca i la resistència a les malalties de les plantes i les plagues d’insectes.


Més informació: Aqualantis (escates / pols / líquids d'extracte d'algues)

-Ascophyllum Nodosum Algues

-100% de solubilitat en aigua

-Alginat, manitol

-Escor augmentat en un 10-20%


Correu electrònic: info@agronaturetech.com